AUKIOLOAJAT

Maanantai-Sunnuntai

11.00-22.00

© 2015 by VIRTA TUOTANTO ltd.

LÖYDÄ
OSOITE
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Wix Facebook page

WINTER LASER WORLD -LEVI, Atrinpolku
99130, Sirkka, Kittilä

 

VIRTA TUOTANTO

Suvannoisenpolku 2 A 5, 99130, Sirkka.


viivi@virtatuotanto.fi

Tel: +358 (0) 40 5393764

Info

 

Winter Laser World - Levi on Virta Tuotannon suurin tukikohta, joka teki jo ensimmäisellä kaudellaan vaikutuksen kävijöihinsä. Talvinen pelialue avattiin syksyllä 2014 Immeljärven rannalle, mutta uuden yhteistyökumppanin myötä, rakentui suurempi ja monipuolisempi peliareena Atrin alueelle syksyllä 2015.

 

Nämä ulkoaktiviteetit  sopivat kaikille aina perheistä yrityksiin. Pelit eivät vahingoita ketään, sotke luontoa eivätkä hätkähdä vesisadetta tahi pakkasta. Lajit nostavat sykettä, adrenaliinia ja leikkimieltä sopivasti. Pelaajat tekevät huomaamattaan kovan urheilusuorituksen ja sykkivät hyvää mieltä ja energiaa vielä pitkään tilaisuuden jälkeenkin!

 

Pelejä pelataan sekä päivällä mutta etenkin pimeän aikaan, sillä laserit ovat parhaimmillaan hämärässä. Tämä värivalaistu luminen pelialue; bunkkereita, juoksuhautoja, hylättyjä saunarakennuksia sekä musiikkia, näkyy ja kuuluu varmasti! Kun joukkueet ovat jaettu, peli alkakoon! Varo punaisia pisteitä muuta kuin omassa tähtäimessäsi. Heittäydy, antaudu ja eläydy joukkueesi puolesta! 

 

Kuka tahansa voi varata pelipaikan yksin, kaksin, koko perheen voimin tai vaikkapa isommalla porukalla.

 

Sää ei ole este! -35 astetta ja hikoilemme yhä! :)

 

 

Kuljetukset ja parkkipaikka

 

·   Skibussi pysähtyy n. 150 metrin päähän maailmastamme. Täältä löydätte reitin ja aikataulut: http://www.levi.fi/fi/viihdy-

    levilla/laskettelu-lautailu/ski-bussi.html . Meidän pysäkki on nro 19  ja kylttimme ohjaavat sinut perille.

·   Omalla autolla tultaessa löydätte meidät osoitteesta Atrinpolku, 99130 Sirkka. Noin 1,5 kilometriä Levin keskuksesta Muonioon    

    päin. Maksuttomia P-paikkoja löytyy edustaltamme.

·   Meiltä lähtee myös kuljetuksia peleihimme Levin lähialueilta. Muistathan kysyä tilannetta varauksen yhteydessä.

 

Pukeutuminen

 

Omat säänmukaisesti liikunalliset ulkovaatteet, joilla mukava temmeltää lumessa. Käsineet, ei tumppuja, jotta helpompi jännittää jousta sekä käyttää liipasinsormea! Meiltä löytyy myös varahanskoja tarvittaessa. Kerrospukeutuminen suositeltavaa, sillä pelien aikana tulee kuuma ja täten kerroksia voi halutessaan vähentää tilanteen mukaan. Huom! Edes -40 asteen pakkaset eivät meitä pidättele! Mikäli olette lähdössä illanviettoon, suosittelemme huuhtomaan pelien jälkimainingit rentouttavalla saunaelämyksellä :) 

 

Turvallisuus sekä yrityksen omaisuuden rikkoutuminen/vahingoittuminen

 

Yritykseltämme löytyy vastuuvakuutus yrityksen toiminnasta johtuvien tapaturmien varalta. Emme vakuuta asiakkaita yrityksestä riippumattomien tapaturmien osalta. Laserpelit eivät vahingoita ketään turvallisuusohjeita noudattaen, jotka käydään huolellisesti lävitse ennen pelejä. Asiakas on vastuussa omasta kulkemisestaan. Mikäli asiakas esimerkiksi kompastuu ja loukkaa itsensä, kuuluu tämä asiakkaan/yrityksen oman vakuutuksen alaisuuteen. Tästä lisätietoa myös turvallisuusohjeistuksessa ennen pelien alkua. Kaikki tapaturmat kirjataan Winter Laser Worldin turvallisuusasiakirjoihin.

 

Pidätämme oikeuden tilaisuuden muutoksiin, mikäli mahdollisuus tilaisuuden järjestämiseen sovitulla tavalla on olennaisesti vaikeutunut painavien syiden nojalla, kuten huomattavasti vaikeutuneet sääolosuhteet taikka muut turvallisuusseikat.

 

Asiakas on korvausvelvollinen kaikista aiheuttamistaan vahingoista taikka kadottamistaan tuotteista Virta Tuotannon ja/tai Hullu Poron omaisuuteen liittyen. Virta Tuotannolla on velvollisuus selvittää asiakkaalle mahdollisimman nopeasti rikkoutuneen tai hävinneen tilalle uuden tuotteen/osan hinta.

 

 

Omat eväät ja alkoholijuomat

 

Omien eväiden tuonti pelipaikalle on sallittua. Pelialueella on oma nuotiopaikka, josta myös pelit koordinoidaan. Tulilla voi paistaa esim. makkaraa, vaahtokarkkeja, yms. Peleissä alkoholijuomien juominen on myös sallittua, mikäli muut pelaajat eivät tästä häiriinny. Oppaalla on täysi oikeus poistaa pelistä turhan humaltuneet pelaajat, mikäli aiheuttavat häiriötä taikka vaaratilanteita.

 

 

Hupitakuu

 

Asiakkaamme ovat olleet tuotteeseemme kovin tyytyväisiä ja päätimmekin täten madaltaa kynnystä tulla testaamaan elämystä kanssamme! Mikäli ette ole tyytyväisiä tuotteeseemme, on teillä mahdollisuus keskeyttää pelit ensimmäisen kierroksen aikana ja kävellä ulos maksamatta. Meille tärkeintä on, että nautitte elämyksistänne ja saatte rahoillenne vastinetta! :)

Maksupolitiikka

 

Maksu voidaan suorittaa paikan päällä pelien jälkeen joko käteisellä taikka maksukortilla. Otamme vastaan myös Smartum liikuntaseteleitä. Laskutus ainoastaan isommille ryhmille. 

 

Varaus- ja peruutusehdot

 

Mikäli tulee kysyttävää tai muutoksia varauksien suhteen, kannattaa aina olla yhteydessä meihin! Pelivaraukset avoimiin peleihin peruttavissa 24h ennen ja VIP - pelivaraukset 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.