AUKIOLOAJAT

Maanantai-Sunnuntai

11.00-22.00

© 2015 by VIRTA TUOTANTO ltd.

LÖYDÄ
OSOITE
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Wix Facebook page

WINTER LASER WORLD -LEVI, Atrinpolku
99130, Sirkka, Kittilä

 

VIRTA TUOTANTO

Suvannoisenpolku 2 A 5, 99130, Sirkka.


viivi@virtatuotanto.fi

Tel: +358 (0) 40 5393764

October 16, 2019

April 24, 2018

February 26, 2018

Please reload

Recent Posts

KAUSI VI, käännekohta!

October 16, 2019

1/2
Please reload

Featured Posts

KESÄ 2018

April 24, 2018

Huikea talvikausi 2017-18 Levillä pian paketissa ja tuleva kesä jo pitkälti myös hanskassa. Valitettavasti emme kuitenkaan tule näillä näkymin pelaamaan nyt Kivikossa lainkaan.

Viime kesä hallissa sujui odotetusti, mutta syksyn kysynnän tulva yllätti meidät kaikki!  Tästä syystä yritimmekin kaikkemme, että löytäisimme mahdollisuuden pyörittää hallissa toimintaamme ympäri vuoden. Valitettavasti hiihtopuolen valaistus kuitenkin jäi ylitsepääsemättömäksi kysymykseksi. Heidän vaatimansa täysi hallivalaistus syö kaikki lisätehosteemme, jolloin emme itse koe tuotteen olevan sellainen, millaisena sen haluisimme myydä ja toteuttaa. 

Myös talvimaailman vuokraaminen käyttöömme on kustannuksiltaan niin suuri, ettemme näe pelkästään kesän peleissä olevan enää taloudellisesti järkeä. 

 

Haussa on pääkaupunkiseudulta järkevä alue, minne voisimme rakentaa ympärivuotisen pelimaailman, mutta tällaista ei ole vielä tullut vastaan. Kalusto sijaitsee pääosin kesäajan kuitenkin Etelä-Suomessa ja liikkuu näppärästi ympäri Suomen, joten viestiä vain mikäli kaipailette meitä omiin tilaisuuksiinne/tapahtumiinne!

Toivotamme kaikille oikein aurinkoista kesää ja meihin voi kesän aikana törmätä myös esim. festareilla!  Tosin esim. suurimmat Rockfestit kesäkuussa  jouduttiin sittenkin jättämään välistä, sillä tulossa jotakin vielä isompaa! Näistä kuvioista lisää sitten syksyllä :)

 

 Kesätoimintaamme voi seurailla esim. yrityksen fb-sivuilla https://m.facebook.com/VirtaTuotanto/

 

 

Please reload

Please reload

Archive