AUKIOLOAJAT

Maanantai-Sunnuntai

11.00-22.00

© 2015 by VIRTA TUOTANTO ltd.

LÖYDÄ
OSOITE
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Wix Facebook page

WINTER LASER WORLD -LEVI, Atrinpolku
99130, Sirkka, Kittilä

 

VIRTA TUOTANTO

Suvannoisenpolku 2 A 5, 99130, Sirkka.


viivi@virtatuotanto.fi

Tel: +358 (0) 40 5393764

Vauhtia ja tilanteita kaikille ikään katsomatta! 

Virta Tuotannon ulkolaserpelit tarjoavat kehittynyttä ulottuvuutta strategiapeleihin.

  • Puoliautomaatti/automaatti MS4 pelimerkkaimet: LCD-näyttö (peliaika, pisteet, rank, osumat, jne..), laser- sekä linssitähtäin, lippaanvaihto, osuma-anturit ja väritunnistimet

  • Isot Sniper-merkkaimet: kiikaritähtäin, LCD näyttö (peliaika, pisteet, rank, osumat, jne..) sekä osuma-anturit ja väritunnistimet

  • Camo kypärä osuma-antureilla, väritunnistimet

Talvikaudella Lapin arktinen pimeys herättää kokeneemmankin metsästäjän aistit. Hylätyt rakennukset, snipertornit, rakenneseinämät, lumibunkkerit ja -vallihaudat sekä laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean pelialue kokemuksen, joka saa sinut janoamaan aina vain lisää!

 

Strategioi, hiivi, maastoudu, eläydy ja antaudu joukkueesi puolesta! Ammu vastustajan sniper alas ja suojaa omaasi, löydä amuletit, hyökkää ja valloita rakennuksia, tiputa vastustajat ja väistele itse osumia!

Suositellaan hauskanpitoon :)

Kesällä meidät voi tilata paikkaan X ympäri Suomen tai vaihtoehtoisesti varata pelit omiin kohteisiimme.
 

Strategiataso 2

Tämä ohjelma on strategiatasoltamme luokkaa 2. Ohjelma vaatii jo hieman enemmän koulutusta ja pohjustusta ennen kuin varsinainen peli voi alkaa. Pelit aloitetaan helpoimmasta, jotta ensikertalaisetkin pääsevät mukaan nopeasti niin varusteisiin kuin alueeseenkin mutta taso kovenee kierros kierrokselta ja joukkueiden tuleekin kehittää strategiaansa jatkuvasti.

Ei ikärajaa

Tämä tuote on pääasiallisesti aikuisille sekä nuorille, mutta myös lapset alle 7v. ovat tervetulleita aikuisten seurassa. Riittää kunhan jaksaa kantaa varusteita sekä liikkua. Nuorin pelaajamme on ollut 3v. ja vanhin 85v. Jokaiselle varmasti löytyy rooli joukkueesta!

Ei säärajoituksia

Satoi taikka paistoi, nämä pelit eivät jätä ketään kylmäksi! Pakkasennätyksemme pelatessa ollut -38 astetta ja yhä nauraen hikoiltu :) 

Ei osallistumisrajoituksia

Avoimiin peleihin voi kuka tahansa osallistua yksin, kaksin, koko pesueen taikka joukkueen kera! VIP-pelit isommille ryhmille (minimi laskutus 10 pelaajaa).

Ei kipua, ei sotkua
Ei sääntöjä

Meillä ei ole sääntöjä, ainoastaan varoituksia ja peliohjeistukset. Pelaaja vastuussa omasta kulkemisestaan/toiminnastaan. 

Pelit eivät itsessään satuta taikka sotke, mutta loppu on pelaajan oman arviontikyvyn varassa ;)